Quantcast

Η κουζίνα της Δέσποινας Βανδή μοσχομύρισε: Έκανε και φέτος τα τσουρέκια που έχουν γράψει ιστορία

Η Δέσποινα Βανδή κάθε χρόνο ανυπομονεί να έρθει το Πάσχα

Η Δέσποινα Βανδή κάθε χρόνο ανυπομονεί να έρθει το Πάσχα για να χαλαρώσει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και να γεμίσει τις μπαταρίες

Ωστόσο, πέρα από επιτυχημένη τραγουδίστρια, είναι μία υπέροχη μανούλα αλλά και καλή νοικοκυρά.

Η ίδια λατρεύει να περνάει τον χρόνο της στην κουζίνα και να μαγειρεύει και αυτό έκανε και σήμερα. Τι κι αν είναι Μεγάλη Παρασκευή, η Δέσποινα έφτιαξε τα περιβόητα τσουρέκια που έχουν αφήσει ιστορία και όπως ήταν φυσικό τα λιγουρεύτηκαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Και μπορεί να μην έδωσε την συνταγή, όμως κάθε χρόνο κάνει την συνταγή που έχουν αγαπήσει όλοι. Η Δέσποινα Βανδή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες αποκαλύπτοντας το πριν και το μετά.

Αν θέλεις κι εσύ να φτιάξεις τα τσουρέκια της τραγουδίστριας δες την συνταγή παρακάτω.

Υλικά

6 αυγά

180 γρ.μαγια

2 1/2 κιλά αλευρι για όλες τις χρήσεις

1 1/2 φλ χλιαρό νερο

300γρ βούτυρο αιγοπρόβειο

750 ζάχαρη

600 γρ γάλα

1 φακελάκι μαχλέπι

1 φακελάκι κακουλε

5-6 κομματάκια μαστίχας

1/2 κγ αλάτι

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι