Γουίλ Σμιθ – Τζέιντα Πίνκετ: «Φουντώνουν» οι φήμες περί διαζυγίου μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Τις τελευταίες μέρες, φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει επηρεαστεί αρκετά από το χαστούκι της βραδιάς των Όσκαρ και πως οι δυο τους βρίσκονται κοντά στο διαζύγιο

Στον απόηχο της βραδιάς των Όσκαρ, οι φήμες για διαζύγιο ανάμεσα στον Γουίλ Σμιθ και τη Τζέιντα Πίνκετ έχουν αρχίσει να λαμβάνουν μεγάλες διαστάσεις.

Το χαστούκι στον Κρις Ροκ μετέτρεψε τη βραδιά των Όσκαρ στην αρχή για μία κατηφόρα στην καριέρα του Γουίλ Σμιθ.

Πολλοί είναι εκείνοι ωστόσο, που υποστηρίζουν ότι οι συνέπειες της συμπεριφοράς του Σμιθ, θα επηρεάσουν και την προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με την Globe , η βίαιη συμπεριφορά που επέδειξε ο ηθοποιός δυσαρέστησε τη Τζέιντα, φέρνοντας «σύννεφα» στον γάμο τους.

Σύμφωνα με πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, Τζέιντα και Γουίλ δείχνουν ενωμένοι στις δημόσιες εμφανίσεις τους, «αλλά μεταξύ τους έχει δημιουργηθεί τεράστια αμηχανία, ειδικά για τη Τζέιντα» και πρόσθεσε ότι εάν χωρίσουν, αυτό θα είναι μία καταστροφή οικονομικά για τον ηθοποιό.

Πέρυσι,σύμφωνα με την Globe το κόστος του διαζυγίου του ζευγαριού αγγίζει τα 270 εκατομμύρια δολάρια. Τον Δεκέμβριο, η ίδια πηγή ήθελε τους Σμιθ να πλησίαζαν ένα διαζύγιο ύψους 350 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, το συγκεκριμένο ταμπλόιντ ανέφερε ότι ο Γουίλ ήταν έξαλλος για τη φιλία της Τζέιντα με τη ράπερ, Λατίφα. Ο Γουίλ είχε βοηθήσει την τραγουδίστρια στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική με το «The Fresh Prince of Bel-Air» , αλλά δεν φάνηκε να το έκανε επειδή ήθελε πραγματικά να τη βοηθήσει.

Οι φήμες για ένα επικείμενο διαζύγιο, το οποίο μάλιστα θα κοστίσει πολύ στον Σμιθ, εξαπλώνονται όλο και περισσότερο.