Γλύκα Νερά: Σάλος με το εξώφυλλο του Φουρθιώτη – «Βράζει» το Twitter

Συστηματική προσπάθεια να αθωώσει τον Αναγνωστόπουλο

Ο Μένιος Φουρθιώτης που κατηγορείται για σοβαρά αδικήματα, όχι μόνο δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας μετά την αποφυλάκισή του με προσωρινούς όρους, αλλά συνεχίζει να προκαλεί τη δικαιοσύνη και το κοινό περί δικαίου αίσθημα, επιχειρώντας συστηματικά μέσω της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας του να αθωώσει τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν.

 

 

 

Το θράσος του Φουρθιώτη είναι τέτοιο που χρησιμοποιεί το ίδιο γεγονός της φυλάκισής του, ως τρόπο για να επανέλθει στο προσκήνιο.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι συνάντησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις φυλακές και προσπαθεί να τον αθωώσει, ακυρώνοντας την έρευνα των Αρχών, την ομολογία του ίδιου του Αναγνωστόπουλου, και την νοημοσύνη όλων, παρουσιάζοντας μία αδιανόητη θεωρία συνωμοσίας.

Δεν διστάζει μάλιστα να κατονομάσει άλλον άνθρωπο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Πράξη που αν μη τι άλλο θα μπορούσε να προκαλέσει την παρέμβαση εισαγγελέα.

Συστηματική προσπάθεια να αθωώσει τον Αναγνωστόπουλο

Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά εξώφυλλο που επιχειρεί κάτι τέτοιο. Το ερώτημα είναι κατά πόσο μπορεί ο κάθε Φουρθιώτης, να διαστρέφει έτσι την αλήθεια για ένα έγκλημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, τη στιγμή μάλιστα που ο Εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση των Γλυκών Νερών έχει απαγγείλει κατηγορίες στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για φόνο από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Μέχρι πού θα φτάσει ο Φουρθιώτης που κυκλοφορεί εκ νέου τη φυλλάδα του μετά την αποφυλάκισή του; Ως πότε θα μπορεί να διαδίδει συκοφαντίες και ψέματα, εμφανιζόμενος ως ο τιμωρός της αλήθειας, και να «αθωώνει» κάθε εβδομάδα έναν καθ΄ομολογίαν γυναικοκτόνο;

Πάντως το σίγουρο είναι πως ο Φουρθιώτης όσες προσπάθειες και να κάνει δεν θα καταφέρει να πείσει τον κόσμο να βασιστεί στα λεγόμενά του.

Πρώτον γιατί ποτέ δεν είχε καταφέρει να έχει τέτοια επιτυχία και δεύτερον γιατί η σημερινή κατρακύλα σηκώνει κύμα θυμού.’

Οργή στο Twitter

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που τον «στολίζουν» κανονικά για τα νέα του κατορθώματα.