Γιώργος Παπαγεωργίου για τον γάμο με τη Δανάη Μιχαλάκη: «Δεν θέλαμε να πάρει διαστάσεις»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ημέρα του γάμου στην Σύρο, την οποία προσπάθηκαν να κρατήσουν κρυφή, αλλά και στην πρόταση γάμου που δεν περίμενε η αγαπημένη του

Για τη ζωή με τη Δανάη Μιχαλάκη στο πλευρό του, αλλά και την απόφαση να της ζητήσει να τον παντρευτεί μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ημέρα του γάμου στην Σύρο, την οποία προσπάθηκαν να κρατήσουν κρυφή, αλλά και στην πρόταση γάμου που δεν περίμενε η αγαπημένη του.

«Με τη Δανάη κάναμε ότι μπορούσαμε για να παραμείνει μυστικός ο γάμος μας. Είναι μία στιγμή που θες πραγματικά να μείνει ιδιωτική και για εσένα αλλά και για όσους βρίσκονται εκεί», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου και συνέχισε:

«Αποφασίσαμε να παντρευτούμε μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης, τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και συγκατοικούσαμε από την αρχή. Η συγκατοίκηση γενικά είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ σε μία σχέση. Λένε ότι το παιδί αλλάζει πράγματα στον γάμο, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Είχαμε συζητήσει για τον γάμο με τη Δανάη αλλά δεν το περίμενε όταν της έκανα πρόταση γάμου».