Έλον Μασκ: Έτσι έχασε 9 κιλά μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές

Δίαιτα αποφάσισε να κάνει ο Έλον Μασκ μετά το τρολάρισμα για το αγύμναστο σώμα του από τις διακοπές του στην Ελλάδα

Ο Έλον Μασκ φαίνεται ότι πήρε τελικά στα σοβαρά τα σχόλια που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εμφάνισή του και τα παραπάνω κιλά. Ο δισεκατομμυριούχος αντιμετώπισε το καλοκαίρι διαδικτυακό τρολάρισμα, αφού εμφανίστηκαν φωτογραφίες του, τον Ιούλιο, να χαλαρώνει χωρίς πουκάμισο σε ένα γιοτ στη Μύκονο. Ο Μασκ πλέον δήλωσε ότι ζυγίζει περίπου 9 κιλά λιγότερο από το καλοκαίρι καθώς ακολούθησε τη διαλείπουσα νηστεία.

«Με τη συμβουλή ενός καλού φίλου, νηστεύω περιοδικά και νιώθω πιο υγιής», έγραψε ο Μασκ στο Twitter.

Ο Μασκ αναφέρθηκε επίσης και στη χρήση μίας εφαρμογής γυμναστικής την οποία περιέγραψε ως «αρκετά καλή», ενώ απαντώντας σε έναν ακόλουθό του είπε ότι σηκώνει και «λίγα» βάρη.

 

 

«Πρέπει να γυμναστώ και να είμαι σε καλύτερη φόρμα», παραδέχτηκε ο Μασκ. «Στην πραγματικότητα δεν μου αρέσει να γυμνάζομαι, αλλά πρέπει να το κάνω».

Το τρολάρισμα για το σώμα του

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο έγινε ένας χαμός με τον Έλον Μασκ, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του από τις διακοπές του στη Μύκονο.

Στις φωτογραφίες αυτές, ο ιδιοκτήτης της Tesla εικονίζεται γυμνόστηθος, με το αγύμναστο, ολόλευκο δέρμα του να γίνεται αντικείμενο συζήτησης και τρολαρίσματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – σκεφτείτε ότι τον συνέκριναν μέχρι και με μπουλντόγκ.

Χωρίς να πτοηθεί όμως καθόλου, ο Έλον Μασκ αυτοσαρκάστηκε, απαντώντας στα memes. «Χαχαχαχα, ίσως θα έπρεπε να βγάζω πιο συχνά το πουκάμισό μου… Ελευθερώστε τις θηλές» έγραψε τότε στο Twitter.