Εκνευρίστηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης: Την κατάρα μου, μην με κάνεις να πω κάτι άλλο

Τι τον εκνεύρισε

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo αλλά και την απόφαση του Δημήτρη Λιγνάδη να μην παραστεί στην κηδεία της μητέρας του για να μην δημιουργηθεί αναστάτωση από τα Μέσα.

Ειδικότερα, όταν η δημοσιογράφος ζήτησε την άποψη του για το επερχόμενο πρόστιμο των 100 ευρώ, ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν ξεκάθαρος. «Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου».

«Ήταν ώρα να εκραγεί αυτό, κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες αυτές έτυχε να ήταν φίλοι μου όπως ο Γιώργος Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους ανθρώπους από αυτούς και είχαμε συνεργαστεί κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό με τον Κιμούλη μιλήσαμε μετά τον έχασα.

«Η Μελίνα Μερκούρη όταν πέθανε η μάνα της ήταν εξόριστη. Η Χούντα της έδωσε το δικαίωμα να πάει στην κηδεία της μάνας της. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή» ομολόγησε, επίσης, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχετικά με την πρόσφατη απώλεια που είχε ο προφυλακισμένος συνάδελφος του, Δημήτρης Λιγνάδης.