Διχόνοια στις πίστες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Αναταραχές στον κόσμο της showbiz προκάλεσε η απόφαση ορισμένων καλλιτεχνών να εμφανιστούν κανονικά το περασμένο Σάββατο στα μπουζούκια, όπου τραγουδούν μετά το πέρας το τριήμερου πένθους, για το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Την προηγούµενη εβδοµάδα κηρύχθηκε τριήµερο εθνικό πένθος στη χώρα, µε απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ οι µουσικές εκποµπές και κάποια τηλεοπτικά προγράµµατα ψυχαγωγικού περιεχοµένου δεν προβλήθηκαν.

 

Επίσης, τα περισσότερα νυχτερινά µαγαζιά έµειναν κλειστά.

 

Ωστόσο, υπήρξαν κάποιες εξαιρέσεις. To νυχτερινό κέντρο «ΥΤΟΝ», το «Κύτταρο» και το «Ω Stage» λειτούργησαν κανονικά το βράδυ του Σαββάτου. Κανονικά τραγούδησε και η Πάολα στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εµφανίζεται, σε αντίθεση µε τον Γιάννη Πλούταρχο, που προτίµησε να απέχει για ακόµα µία ηµέρα λόγω της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στα Τέµπη την προηγούµενη Τρίτη.

Η Πάολα, µε την εµφάνισή της στην πίστα του νυχτερινού µαγαζιού, θέλησε να πει δυο λόγια στο κοινό γι’ αυτή της την απόφαση, αποκαλύπτοντας πως τα χρήµατα από τη συγκεκριµένη εµφάνιση θα πάνε στο Νοσοκοµείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυµατίες της µοιραίας σύγκρουσης.

 

*Των Σπυριδούλα Τριάντη, Σάσας Σταμάτη / Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 11/3