Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ

ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΑ 27 ΤΟΥ

Παγκόσμιο είναι το σοκ, μετά το τραγικό φινάλε του εγγονού του Έλβις Πρίσλεϊ, Μπέντζαμιν Κίου.

 

Ο εγγονός του Ελβις Πρίσλεϊ, Μπέντζαμιν Κίου, βρέθηκε νεκρός στη έπαυλή του και οι Αρχές μιλούν για αυτοκτονία

 

Πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο εγγονός του Ελβις Πρίσλεϊ, γιος της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, Μπέντζαμιν Κίου (Benjamin Keough). Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ ο νεαρός αυτοπυροβολήθηκε και οι Αρχές μιλούν για αυτοκτονία. Βρέθηκε στην πολυτελή κατοικία του στο Calabasas της Καλιφόρνια, την Κυριακή. Ο εγγονός του Έλβις, που όλοι έλεγαν ότι έμοιαζε καταπληκτικά στον τραγουδιστή, είναι γιος της κόρης του Ελβις και πατέρας του είναι ο μουσικός Danny Keough.

 

Ο εκπρόσωπος τύπου της Λίσα Μαρί ανέφερε: «Είναι απόλυτα συντετριμμένη, το λάτρευε αυτό το αγόρι. Προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμα και την μεγαλύτερη κόρη της. Το αγόρι αυτό ήταν ο έρωτας της ζωής της». Μάλιστα σε συνέντευξή της είχε πει ότι η ομοιότητα του Benjamin με τον Ελβις ήταν εκπληκτική.

 

Η γιαγιά του, Πρισίλα Πρίσλεϊ παντρεύτηκε τον Ελβις το 1967, αλλά χώρισαν έξι χρόνια μετά, ενώ απέκτησαν μόνο ένα παιδί τη Λίσα. Η Λίσα παντρεύτηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1988 τον Keough και απέκτησε δύο παιδιά, τον Benjamin και την ηθοποιό Riley Keough. Χώρισαν το στις 6 Μαΐου του 1994 και είκοσι μέρες μετά παντρεύτηκε τον Μάικλ Τζάκσον. 

 

Ο Μπεν είχε ένα διακριτικό προφίλ και ήταν κυρίως γνωστός για την ομοιότητά του με τον «Βασιλιά». Ήταν και ο ίδιος μουσικός και μάλιστα η μητέρα του του έγραψε το τραγούδι «Storm and Grace». Το 2009 έκλεισε ένα συμβόλαιο για δίσκο και μερικούς ρόλους, αλλά κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους. Μια από τις τελευταίες φορές που εκτέθηκε δημόσια ήταν στα 40 χρόνια από τον θάνατο του Ελβις στην Graceland.