Άρης Σερβετάλης: Τι δήλωνε ένα χρόνο πριν όταν τον ρωτούσαν για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Ο ίδιος, έναν περίπου χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η χώρα μας βρισκόταν σε lockdown, περνούσε την καραντίνα στο σπίτι του με ηρεμία και περισυλλογή

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» έκανε γνωστή χθες ο Άρης Σερβετάλης, αφού όπως είπε δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

Ο δημοφιλής ηθοποιός φέρεται να είχε δηλώσει σε παράγοντες της παράστασης ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και είχε προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους.

Η παράσταση φυσικά κατέβηκε και το μέλλον της θεωρείται αβέβαιο, καθώς ο Άρης Σερβετάλης ήταν και ο πρωταγωνιστής.

Μάλιστα, η εν λόγω απόφαση, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, τόσο από τους συναδέρφους του, όσο και από διάφορους χρήστες των social media.

Τι έλεγε ένα χρόνο πριν για το εμβόλιο 
Ο ίδιος, έναν περίπου χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η χώρα μας βρισκόταν σε lockdown, περνούσε την καραντίνα στο σπίτι του με ηρεμία και περισυλλογή.

Ο ίδιος δήλωνε σε συνέντευξή του στο Secret των Παραπολιτικών για την ταινία «Man of God» που πρωταγωνιστούσε: «Στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου μου άρεσε το ότι ήρθα σε επαφή με τη ζωή ενός ανθρώπου που θυσιάστηκε για τους συνανθρώπους του. Πολεμήθηκε πάρα πολύ από τον φθόνο των ανθρώπων. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως κατάφερε να μη βλέπει στον εχθρό την κακία. Έβλεπε ως πρόσωπο αυτόν που τον συκοφαντούσε και έτσι κατέκρινε μόνο την πράξη του, ενώ για το πρόσωπο είχε αγάπη».

Σχετικά με τη στενή σχέση που διατηρεί με την εκκλησία τα τελευταία χρόνια, ο Άρης Σερβετάλης δήλωνε: «Με το lockdown μού έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί, όπως υπάρχουν τα σούπερ μάσκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές».

Τέλος, όσον αφορά το εμβόλιο για τον κοροναϊό και το αν σκοπεύει να το κάνει, έναν χρόνο πριν ο Άρης Σερβετάλης δήλωνε: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν».