Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 1965

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο των γονιών του και συγκίνησε τους θαυμαστές τους.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 1965 και το μυστήριο αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

«Η Αλίκη σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία ντυμένη νύφη στην πλατεία των Δελφών στις 18 Ιανουαρίου του 1965 όπου με την συνοδεία εκατοντάδων θαυμαστών, ντόπιων και φωτογράφων κατευθύνεται στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπου την περιμένει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Δεξιά διακρίνεται ο προσωπικός φωτογράφος της Κλεισθένης ο οποίος απαθανατίζει με τρόπο όπως πάντα ξεχωριστό το γεγονός που αποτέλεσε και το κοσμικότερο όχι μόνο της συγκεκριμένης χρονιάς αλλά και ολόκληρης της δεκαετίας.

»Από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο θα ανέβει τις επόμενες μέρες αδημοσίευτο video στο προφίλ @studiokleisthenis. Ολόκληρο το μυστήριο του γάμου καθώς και της δεξίωσης που ακολουθεί έχει διασωθεί και αποτελεί πραγματικά ένα ντοκουμέντο για τους λάτρεις του θρυλικού ζευγαριού που σφράγισε με το έργο του την ιστορία του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου», γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε την σπάνια φωτογραφία