Βέροια: Απαρηγόρητος ο παππούς της 29χρονης – «14 χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα» (Βίντεο)

«Όταν έπαιρνε την αγωγή ήταν πάρα πολύ καλά»

Σε σοκ είναι το πανελλήνιο από τη φρικιαστική υπόθεση με το νεκρό βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί η 29χρονη μητέρα του βρέφους η οποία πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα και φέρεται να έριξε η ίδια το 11 μηνών κοριτσάκι της στον ποταμό.

Ο παππούς της 29χρονης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε μπροστά την κάμερα του ANT1.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, η μητέρα του άτυχου βρέφους αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως τα τελευταία τουλάχιστον 14 χρόνια. Κάθε φορά που έπαιρνε την αγωγή της η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη, ενώ όταν δεν τηρούσε τις δοσολογίες και την συχνότητα δημιουργούνταν προβλήματα.

“Όπως γέννησε δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Δεν ξαναπήγαμε κλινική. Είχε νοσηλευτεί πολλές φορές. 14 χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα. Όταν έπαιρνε την αγωγή ήταν πάρα πολύ καλά. Μετά την έπιανε και πήγαινε ξανά μέσα στην κλινική“, σημείωσε ο ηλικιωμένος άνδρας.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το γιατί δεν ζήτησαν εκ νέου βοήθεια προκειμένου να αποφευχθεί το φρικιαστικό περιστατικό με τον θάνατο του βρέφους, ο παππούς της 29χρονης δήλωσε πως “ήταν καλά, γιατί να ζητήσουμε βοήθεια. Εμείς εδώ δεν έχουμε κοινωνικούς λειτουργούς“.

Με δάκρυα στα μάτια, ο ηλικιωμένος άνδρας πήγαινε να επισκεφθεί τον τάφο της δισέγγονής του που βρήκε τραγικό θάνατο στα νερά του ποταμού Αλιάκμονα.”Άσε με να ανάψω το κερί του“, είπε.