Τροχαίο στο Λαγονήσι: Aνακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ για το δυστύχημα που έχασε τη ζωή του ο ο διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου

Ανακοίνωση για το τροχαίο δυστύχημα επί της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, στο Λαγονήσι, όπου έχασε τη ζωή του, ο διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ, αναφέροντας ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκος, έδωσε εντολή για ενδελεχή έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Την Κυριακή το μεσημέρι 26/03/2023, επί της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας – νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι, οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.