ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ενιαίο εισιτήριο για τρένα, πλοία και αεροπλάνα σχεδιάζει για το 2020

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Ενα εισιτήριο «πασπαρτού», το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιείται σε τρένα, πλοία και αεροπλάνα είναι το καινοτόμο σχέδιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το προσεχές έτος.

Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκδήλωσε την πρόθεσή της να διεκδικήσει έργα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση των συρμών των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσής της με την ΕΕΣΣΤΥ, την εταιρεία συντήρησης τροχαίου υλικού. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππο Τσαλίδη, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να συντηρήσει σιδηροδρομικά και οδικά οχήματα όλων των ειδών, δεδομένου ότι στις αρχές του 2020 ολοκληρώνονται οι εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του εργοστασίου συντήρησης της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Ενα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ που έχει στα σκαριά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα είναι η δημιουργία του ενιαίου εισιτηρίου για τρένα, πλοία και αεροπλάνα.

Το νέο εισιτήριο αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στο 2020 ενώ σε εξέλιξη είναι οι επαφές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες προκειμένου να συμφωνηθούν συνεργασίες