Τέμπη: Νέες κινητοποιήσεις σήμερα από φοιτητικούς συλλόγους

18 Φοιτητικοί Σύλλογοι και Σύλλογοι Οικοτρόφων απευθύνουν κοινό κάλεσμα προς όλους τους φοιτητές και τους υπόλοιπους συλλόγους

Ξανά στους δρόμους θα βρεθούν σήμερα οι φοιτητές διαμαρτυρόμενοι για το «έγκλημα στα Τέμπη» και απαιτώντας να μην συγκαλυφθεί καμία ευθύνη.

 

Συγκεκριμένα, 18 Φοιτητικοί Σύλλογοι και Σύλλογοι Οικοτρόφων απευθύνουν κοινό κάλεσμα προς όλους τους φοιτητές και τους υπόλοιπους συλλόγους σε συμμετοχή στο νέο συλλαλητήριο σήμερα στις 12μμ στα Προπύλαια.

Παράλληλα καλούν στο νέο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο που οργανώνουν Συνδικάτα της Αττικής την Κυριακή 12 Μάρτη, στο Σύνταγμα, στις 12 το μεσημέρι.

Στους ίδιους ρυθμούς θα κινηθούν και οι φοιτητές της Θεσσαλονίκης που καλούν σε κινητοποίηση στις 12.30μμ στην Καμάρα.

«Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, η νέα γενιά δε σας συγχωρεί» τονίζουν και καλούν σε μαζική συμμετοχή. Μετά το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συντονισμού των Φοιτητικών Συλλόγων στο αίθριο του Πολυτεχνείου.

Στην Πάτρα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι καλούν σε νέο συλλαλητήριο σήμερα στις 7 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

Παράλληλα προχωρούν και σε διαμαρτυρίες στις Διοικήσεις ΟΣΕ, αστικού και υπεραστικού ΚΤΕΛ και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς στην πόλη, όπως αποφάσισαν χθες έπειτα από σύσκεψη συντονισμού.