ΣΥΡΙΖΑ: Ατυχής η δήλωση Δρίτσα για τη 17 Νοέμβρη

Μια ημέρα μετά τις δηλώσεις που έφεραν θύελλα αντιδράσεων

Ανακοίνωση για τις τοποθετήσεις Δρίτσα εξέδωσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ατυχή δήλωση.

 

«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τον ίδιο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τις δηλώσεις του βουλευτή υπέρ της «17 Νοέμβρη».

 

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα ότι η «17 Νοέμβρη» δεν έχει τρομοκρατήσει κανέναν, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωσή του παίρνει αποστάσεις από τον βουλευτή.

 

«Το ξεκαθάρισε άλλωστε αμέσως με διευκρινιστική του δήλωση χωρίς περιστροφές», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει: «Την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Και σε αυτό δεν χωράει δεύτερη κουβέντα».

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Θοδωρής Δρίτσας είχε τονίσει κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ότι η «17 Νοέμβρη» δεν έχει τρομοκρατήσει κανέναν, προκαλώντας σφοδρή αντιπαράθεση στο πολιτικό στερέωμα της χώρας.

 

Σήμερα το πρωί, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ανασκεύασε τις δηλώσεις του, κάνοντας λόγο για ελλειπτικό λόγο, που άφησε περιθώρια παρερμηνειών.