Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Μυρτούς: Πρέπει να υπάρχουν αυστηρότερες ποινές

Εννέα χρόνια μετά την αποτρόπαιη επίθεση στην άτυχη κοπέλα

Η Μυρτώ ζει τα τελευταία 9 χρόνια καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι και κινείται με αναπηρικό καρότσι.

 

 

Τη μνήμη της τραγικής εκείνης στιγμής επανέφερε η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, περιγράφοντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Κάθε χρονιά, όταν φτάνει η μέρα που χτύπησε η Μυρτώ και αυξάνεται κατά ένα χρόνο αυτό βαραίνει μέσα μου» τόνισε η Μαρία Κοτρώτσου, μιλώντας στο Mega.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, από τον περασμένο Νοέμβριο η Μυρτώ δεν είναι καλά. «Δυστυχώς από τον Νοέμβριο κάποια πράγματα μάλλον χειροτέρεψαν παρά καλυτέρεψα. Έχει εμφανίσει πνευμονία και κάποια άλλα γυναικολογικά», σημείωσε με πόνο ψυχής.

 

«Με τρομάζει ως μητέρα το αύριο»

Η μητέρα της Μυρτούς δεν έκρυψε την ανησυχία της για τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών. «Το πιο τραγικό ειναι ότι κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ και σήμερα ήδη έχουν υπάρξει μια Ζωή, μια Ελένη, μια Καρολάιν, μια Γαρυφαλλιά. Με τρομάζει ως μητέρα το αύριο» επεσήμανε, ενώ σε ότι αφορά στο αν η κοινωνία θα κάνει πράγματα μπροστά, είναι απαισιόδοξη.

«Όχι νιώθω πως τα πράγματα κάποια χρόνια πριν ήταν καλυτέρα ,είχαν κάτι να φοβούνται. Γιατί αυτοί έχουν δικαιώματα και οι νεκροί οι δολοφονημένοι δεν έχουν» υπογράμμισε.