Πύργος: Προφυλάκιση 65χρονου για κατηγορία ασέλγειας σε 7χρονη

Την προσωρινή κράτηση ενός 65χρονου άνδρα διέταξε η ανακρίτρια

Άνδρας 65 ετών κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 7χρονου κοριτσιού στον Πύργο. Στο πλαίσιο της ανάκρισης του για την υπόθεση, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για τις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδόθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Patrisnews, στον κατηγορούμενο είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσια πράξη με ανήλικη και κατάχρηση ανήλικης, πράξεις που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.

Είχε προηγηθεί καταγγελία συγγενικού προσώπου της 7χρονης, σε βάρος της οποίας κατηγορείται ότι τέλεσε τα παραπάνω αδικήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό φέρεται να συνέβη στο σπίτι της οικογένειας της ανήλικης σε οικισμό τοπικής κοινότητας του Δήμου Πύργου, στο οποίο βρισκόταν και ο κατηγορούμενος, καθώς ήταν άτομο φιλικό προς τον οικογενειακό κύκλο. Οι πράξεις του 65χρονου έγιναν αντιληπτές από τη γιαγιά της μικρής, η οποία προχώρησε στην καταγγελία ενώπιον των διωκτικών Αρχών.

Το προανακριτικό έργο διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που κατάφερε να συλλάβει τον 65χρονο.