Πρύτανης για «κρυφό σχολειό ΕΜΠ»: Αυτό που δεν ανέφερε το χτεσινό ρεπορτάζ είναι ότι οι εξεταζόμενοι ήταν βρεγμένοι λόγω νερού από την οροφή του αμφιθεάτρου

«Ο «δράκος» του αφηγήματος είναι ότι η διακοπή ρεύματος, λόγω ρελέ, διήρκεσε 7 λεπτά σε ένα 3-ωρο διαγώνισμα», αναφέρει ο πρύτανης

Με αναμμένους τους φακούς των κινητών τηλεφώνων τους έδωσαν χθες εξετάσεις οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καθώς έγινε διακοπή ρεύματος, λόγω της έντονης κακοκαιρίας που «χτύπησε» την Αττική.

Τη φωτογραφία που δείχνει τους φοιτητές να κρατούν τον φακό του κινητού τους, την ώρα των εξετάσεων, δημοσίευσε στα social media η Πανσπουδαστικής Κ.Σ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ζήτημα αναφέρθηκε με δήλωσή του ο πρύτανης του ΕΜΠ, κ. Ανδρέας Μπουντουβής.

«Σχετικά με το ΕΜΠ-κρυφό σχολειό

Αυτό που δεν ανέφερε το χτεσινό ρεπορτάζ είναι ότι οι εξεταζόμενοι (που έγραφαν υπό το φως των φακών των κινητών τηλεφώνων τους) ήταν βρεγμένοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια λόγω καταιονιζόμενου νερού από την οροφή του αμφιθεάτρου και αναβλύζοντος από το δάπεδο καθόλη τη διάρκεια της εξέτασης.

Επίσης ότι μερικοί εγκατέλειψαν την εξέταση επειδή «έμειναν» από μπαταρία κινητού καθώς και ότι επιτηρητές και διδάσκοντες έσπευσαν στον παρακείμενο ναΐσκο και έφεραν κεριά που όμως δεν μπόρεσαν να ανάψουν ελλείψει σπίρτων και αναπτήρων.

Ο «δράκος» του αφηγήματος είναι ότι η διακοπή ρεύματος, λόγω ρελέ, διήρκεσε 7 λεπτά σε ένα 3-ωρο διαγώνισμα Μαθηματικών στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, σύμφωνα με ενημέρωση από τους εξεταστές καθηγητές. 7 λεπτά είναι, βεβαίως, αρκετά για μερικές φωτογραφίες αλλά λίγα για όσους φαίνεται ότι θα προτιμούσαν μπλακ-άουτ διαρκείας», επισημαίνει ο πρύτανης.