Απίστευτο θέαμα στην Ξάνθη: Κολόνα της ΔΕΗ περνά μέσα από μπαλκόνι σπιτιού

Όπως λένε στη γειτονιά, η κολόνα προϋπήρχε και στη συνέχεια χτίστηκε η πολυκατοικία

Ένα απίστευτο θέαμα μπορεί να αντικρίσει κανείς στην Ξάνθη. Ειδικότερα, μια κολόνα της ΔΕΗ δεν βρίσκεται απλώς κοντά σε σπίτι, αλλά έχει μπει μέσα σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας. Κάτοικοι της περιοχής το ξέρουν και μάλιστα τώρα για το καρναβάλι τοποθετούν το μπάνερ καλωσορίσματος για τους επισκέπτες.

Όπως λένε στη γειτονιά, η κολόνα προϋπήρχε και στη συνέχεια χτίστηκε η πολυκατοικία.

Ο κατασκευαστής, για να κερδίσει πιθανότατα περισσότερα τετραγωνικά, αποφάσισε να «ενσωματώσει» την κολόνα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι για γέλια και για κλάματα.

Για την ιστορία, η ίδια κολόνα είχε γίνει θέμα και το 2013. Από τότε δεν άλλαξε τίποτα.
Το απίστευτο αυτό αρχιτεκτονικά γεγονός έγινε θέμα στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

«Η κολόνα είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ξάνθης», δήλωσε η ρεπόρτερ, αναφέροντας ότι στον τσιμεντένιο στύλο της ΔΕΗ τοποθετείται το μπάνερ καλωσορίσματος για όλους όσοι επισκέπτονται την Ξάνθη και το καρναβάλι.

«Αυτή η φωτογραφία κάνει τον γύρο στα σόσιαλ μίντια», πρόσθεσε στην εκπομπή «Συνδέσεις» η δημοσιογράφος, σημειώνοντας ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει δωρεάν εξωτερικό φωτισμό όλο τον χρόνο.

Όπως επισήμανε, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στην εκπομπή ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολόνας φωτισμού και εκ των υστέρων χτίστηκε γύρω της η πολυκατοικία, που είναι άγνωστο αν περιλαμβάνει στα σχέδιά της αυτό το ξεχωριστό δομικό στοιχείο.