Πάτρα: Συγκλονίζει ο πατέρας του 6χρονου που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και όλοι προσεύχονται το παιδί να ξεπεράσει τον κίνδυνο»

Για το σοβαρό ατύχημα του γιου του σε αγώνα καρτ στην Πάτρα μίλησε στο “thebest.gr” ο πατέρας του 6χρονου.

 

Με αρκετό άγχος για τα επόμενα 24ωρα, είπε πως ακόμη δεν έχει δει βίντεο από τη στιγμή που συνέβησαν όλα. «Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το καρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε».

Όπως αναφέρει οι γιατροί του είπαν πως η μαγνητική τομογραφία στον γιο του δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι του παιδιού, κάτι που εκτιμάται θετικά. Επισήμανε πως «τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και όλοι προσεύχονται το παιδί να ξεπεράσει τον κίνδυνο».

Στο πλευρό του πατέρα και έξω από τη ΜΕΘ Παίδων, βρίσκονται συγγενείς και φίλοι, ενώ δίπλα στο παιδί είναι από την πρώτη στιγμή που διεκομίσθη στο ΠΓΝΠ ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης.

 

«Δεν είχε καμία αντίδραση το παιδί»

Συγκλονίζει στην περιγραφή του γιατρός που παρακολουθούσε τον αγώνα καρτ στην Πάτρα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 6χρονος έπειτα από σοβαρό ατύχημα.

Ο διευθυντής Γενικής Ιατρικής στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, Βαγγέλης Δημητρόπουλος παρακολουθούσε ως θεατής τον αγώνα στην Πλατεία Γεωργίου και περιέγραψε στο thebest.gr τις πρώτες δραματικές στιγμές.