Πάτρα: Οι αντιφάσεις της μητέρας για τον χωρισμό με τον σύζυγό της (Βίντεο)

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Στο “μικροσκόπιο” των αρχών για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι δηλώσεις της μητέρας τους για τη σχέση με τον σύζυγό της και τον χωρισμό τους.

«Είχε φύγει δυο μέρες πριν πεθάνει η Ίριδα και επέστρεψε και έμεινε μετά θάνατο Ίριδας» είχε πει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της, ενώ λίγες μέρες αργότερα υποστήριξε πως «γύρισε για 2-3 μέρες μετά θάνατο Ίριδας, αλλά ξαναέφυγε».

Στην πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η 33χρονη αποφεύγει να επεκταθεί στα προβλήματα του γάμου της. Στις 4 Μαρτίου, σε δηλώσεις της, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μιλάει για προβλήματα που κράτησαν μόνο για δύο μέρες.

Την περασμένη Παρασκευή όμως, οι δύο ημέρες της απουσίας του συζύγου της από το σπίτι έγιναν… 23. Όπως υποστήριξε, ο σύζυγός της είχε φύγει από το σπίτι 2-3 μέρες πριν από τον θάνατο της μικρής Ίριδας στην κούνια του σπιτιού στις 21 Μαρτίου, και επέστρεψε οριστικά μόλις επιδεινώθηκε η κατάσταση της Τζωρτζίνας, δηλαδή στις 11 Απριλίου.

Ο 30χρονος όπως αναφέρει η μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών, επέστρεφε κοντά της, μόνο όταν παρουσιάζονταν σοβαρότατα προβλήματα με τα αγγελούδια. Κάτι που είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Οι αστυνομικοί που μελετούν τις εμφανίσεις της μητέρας προσπαθούν να διαπιστώσουν γιατί η 33χρονη θέλησε να πει άλλα την πρώτη φορά και άλλα στη συνέχεια για τη σχέση με τον σύζυγό της.

Όπως δέχεται πια η μητέρα, όταν έσβησε η μικρή Ίριδα στην κούνια της, ο άντρας της δεν έλειπε όπως προσπαθούσε να πείσει η αδερφή της, επειδή βρισκόταν σε δουλειά, αλλά επειδή οι δυο τους βρίσκονταν σε διάσταση.

Τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού είχαν αρχίσει μετά τον θάνατο της Μαλένας το 2019. Μάλιστα στις 8 Απριλίου, τη μέρα που η Τζωρτζίνα μπήκε στο νοσοκομείο, είχε οριστεί το ραντεβού του πατέρα με τους δικηγόρους του, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες του διαζυγίου…

Ο δικηγόρος που θα κινούσε τότε τις διαδικασίες του διαζυγίου, είχε επιχειρήσει να διαψεύσει το ρεπορτάζ. Στην τελευταία της συνέντευξη όμως η 33χρονη όχι μόνο το επιβεβαίωσε κάνοντας λόγο ανοιχτά για διαζύγιο, αλλά υποστηρίζει πως το ήθελε η ίδια.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με τις αντιφάσεις της μητέρας να αναλύονται σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν οι λόγοι που την οδήγησαν στο να αλλάξει στάση μέσα σε λίγες μόνο μέρες…