Πάρτι μέχρι… τέλους στο Γκάζι παρά τις προειδοποιήσεις του Μπακογιάννη

Δείτε βίντεο

Παρά τις πρόσφατες προειδοποιήσεις του δημάρχου Αθηναίων τα νυχτερινά μαγαζιά στο Γκάζι συνεχίζουν τα λειτουργούν μέχρι τα ξημερώματα.

 

 

 

Όπως προκύπτει από αναρτήσεις που κάνουν στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media το πάρτι καλά κρατεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρά το γεγονός ότι έχουν συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας και δεν μπορούν να παίζουν μουσική όλη τη νύχτα όπως διαμήνυσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε βίντεο:

 

«Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών σε αυτήν την πόλη, σέβονται τους κανόνες, σέβονται τους νόμους, σέβονται τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες. Υπάρχουν όμως και κάποιες εξαιρέσεις. Σ’ αυτές, ο Δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του. Και αυτή είναι μια κεντρική απόφαση, η οποία έχει ληφθεί από τη δημοτική μας παράταξη, κι από μένα προσωπικά, τολμώ να σας πω. Ξέρω ότι έχουμε τη στήριξη του Δ. Σ. Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να εκβιάζεται ή να απειλείται ο Δήμος Αθηναίων», είχε δηλώσει ο κ. Μπακογιάννης πριν από δύο μόλις ημέρες.

Ωστόσο παρά τις δηλώσεις τους δημάρχου Αθηναίων ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο δήμος σκοπεύει να εξαντλήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του βάζοντας ακόμη και λουκέτο σε επιχειρήσεις, οι καταστηματάρχες επέλεξαν να «κωφεύσουν» και να συνεχίσουν να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους σαν να βρίσκονται στη Μύκονο κι όχι στο κέντρο της πόλης.

Όπως φαίνεται κι από τα παρακάτω βίντεο η μουσική παίζει δυνατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αφού πάνω στα στόρι σημειώνεται η ώρα.

Δείτε βίντεο: