Πάντειο Πανεπιστήμιο: Θα λειτουργήσει κανονικά την Παρασκευή

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κανονικά θα λειτουργήσει την Παρασκευή, τελικά, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπως γνωστοποίησε η Πρυτανεία με νέα ανακοίνωσή της, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

«Το πανεπιστήμιο από αύριο 6 τ.μ. λειτουργεί κανονικά. Μετά τον ενδεδειγμένο έλεγχο και τις απόψεις των αρμοδίων αρχών, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για θέματα υγείας», αναφέρει σε σύντομη ανακοίνωση το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Το απόγευμα της Πέμπτης, το Πάντειο είχε γνωστοποιήσει ότι θα παραμένει κλειστό Παρασκευή και Σάββατο, λόγω ύποπτου κρούσματος για κορωνοϊού. Σύμφωνα με δήλωση της πρυτάνεως του Παντείου Πανεπιστημίου, Ισμήνης Κριάρη, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απόφαση για κλείσιμο πάρθηκε για προληπτικούς λόγους, καθώς αλλοδαπή καθηγήτρια που συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιου εμφάνισε πυρετό.

Εξάλλου, την πληροφόρηση για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού είχε επιβεβαιώσει και η Πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου. Στην αρχική ανακοίνωσή του, το απόγευμα της Παρασκευής, το Πάντειο Πανεπιστήμιο δήλωνε ότι θα παραμείνει κλειστό για 48 ώρες, αλλά δεν ανέφερε τους λόγους, κάνοντας μόνο μνεία σε προληπτική κίνηση.

«ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από 6/3 έως και 7/3».