Νέα Ιωνία: Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει τα κρησφύγετα των δραστών της σκληρής συμμορίας – Θέμα χρόνου οι πρώτες προσαγωγές (Βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις για την δράση τους

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι οι πρώτες προσαγωγές για το φονικό της Νέας Ιωνίας με τους αστυνομικούς να ψάχνουν σε κρησφύγετα τους δράστες. Τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι επτά εμπλεκόμενοι στην καφετέρια είναι αρκετά με τις αρχές να έχουν προχωρήσει ήδη στην ταυτοποίηση 4 ατόμων. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι κακοποιοί δεν έχουν διαφύγει τελικά στην γειτονική Αλβανία. Παραμένουν εντός της Αττικής και το ζητούμενο είναι να βρουν τα κρησφύγετα τους.

 «Μαζί μας δεν θα μπλέξεις ξανά»

«Θέλεις να τα βάλεις με την μπάντα; Πάντα. Έλα, έλα, έλα. Βάλτα, βάλτα. Για να δούμε αν είσαι γκάνστα, γκανστά είσαι γκάνστα», αναφέρουν στα τραγούδια τους. Πρόκειται για την σκληροπυρηνική συμμορία στην οποία ανήκουν οι δράστες του φονικού της Νέας Ιωνίας.

«Ματσέτα, ματσέτα (μαχαίρι). Θα σε κάνω… Πάντα στη μέση berretta (πιστόλι)».

 

 

Μέσα από δεκάδες βίντεο τραπ, διαφημίζουν τη δράση τους. Επιδεικνύουν μάλιστα τη συλλογή τους από όπλα και μαχαίρια.

«Μαζί μας δεν θα μπλέξεις ξανά. Θα σε βάλω μέσα στον τάφο ξάπλα. Τι θα μας πείτε εσείς για αλητεία…».

Σύμφωνα με το Live News λειτουργούν σαν τάγματα εφόδου. Έχουν ως σήμα κατατεθέν τη χειρονομία με τη φονική μαχαιριά στο λαιμό. Μαχαιριά που την μαθαίνουν ακόμη και σε μικρά παιδιά που τα βάζουν μάλιστα να καπνίζουν.

Κάνουν τατουάζ με το όνομα της συμμορίας και λεοντοκεφαλές.

Όπως αποκαλύπτει το Live News, κυκλοφορούν στους δρόμους ως κουκουλοφόροι φορώντας ίδια φούτερ να παραπέμπουν σε οργάνωση χούλιγκανς. Δηλώνουν ορκισμένοι σε αυτό που κάνουν, Έτοιμοι να θυσιαστούν για την συμμορία.

Σε κάθε βίντεο κλιπ, οι συμμορίτες που πουλούν «προστασία» σε μαγαζιά δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση πως το κέντρο τους ανήκει και πως κανένας αστυνομικός δεν θα τους σταματήσει.

 

 

Περηφανεύονται ότι έχουν κάνει πολλά αλλά γι’ αυτούς δεν υπάρχει νόμος και τάξη.

Αναφέρουν σε στίχους τους: «Οι μπάτσοι μας κοιτάνε στραβά. Ξέρουμε ότι έχουμε κάνει πολλά αλλά από τη «φυλάκα» είμαστε μακριά. Μεγαλώσαμε στην αλητεία ναι… δεν μας ένοιαζαν οι μπάτσοι ποτέ».

 Η Cadillac σε όλα τα βίντεοκλιπ

«Με Cadillac και Mercedes μέσα στην Αθήνα. Στους δρόμους κάνουμε εμείς κουμάντο. Όταν βγαίνουμε όλοι κοιτάνε κάτω. Τους δρόμους κλείνουμε όλους. Μας ανήκουν. Κάποιοι δυστυχώς πρέπει να φύγουν».

Αυτό δεν είναι το μοναδικό βίντεο κλιπ στο οποίο πρωταγωνιστεί η μαύρη Cadillac, την οποία οι αλλοδαποί ποινικοί παράτησαν έξω από την καφετέρια που γάζωσαν κυριολεκτικά με δεκάδες κάλυκες.

Το μαύρο πολυτελές τζιπ φιγουράρει σε κάθε βίντεο κλιπ τους, όπως κι άλλα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού ως επίδειξη δύναμης.

 

 

Αυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί πλέον είναι τα αποτελέσματα για το DNA που βρέθηκε στην Cadillac που εγκατέλειψαν οι κακοποιοί μετά την διαφυγή τους από την καφετέρια.

Τα αποτελέσματα θα «ρίξουν φως» τόσο στην υπόθεση όσο και σε άλλες προγενέστερες στις οποίες μπορεί να εμπλέκονται.