Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στα Πατήσια

Για άλλη μία Κυριακή

Για μία ακόμα Κυριακή συνεχίστηκαν από τον Δήμο Αθηναίων οι μεγάλες συντονισμένες επιχειρήσεις καθαριότητας-απολύμανσης.

 

 

Οι μεγάλες κυριακάτικες επιχειρήσεις καθαριότητας, που υλοποιούνται συνολικά και όχι αποσπασματικά, αλλάζουν σταδιακά την εικόνα της πρωτεύουσας βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της.

 

 

Σήμερα, 25 εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας, χρησιμοποιώντας πέντε μεγάλα σάρωθρα, έξι μεγάλα πλυστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, δύο υδροφόρες χωρητικότητας 10 τόνων και πέντε μικρά πλυστικά βρέθηκαν στην περιοχή των Πατησίων στην 5η Δημοτική Κοινότητα.

 

 

Υλοποιώντας τον σχεδιασμό του Δήμου, προχώρησαν από νωρίς το πρωί σε καθαριότητα και απολύμανση της πυκνοκατοικημένης γειτονιάς, «σαρώνοντας» δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες, αλλά και πολυσύχναστους δημόσιους χώρους.

 

 

Η ανάρτηση του Δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη:

 

«Με διάρκεια και επιμονή στις Κυριακές που αφιερώνονται στην απολύμανση και την καθαριότητα ολόκληρων περιοχών, σε συνέχεια της καθημερινής δουλειάς σε κάθε γειτονιά. Σήμερα, στα Πατήσια, οι 25 άνθρωποι της καθαριότητας με 18 οχήματα και μηχανήματα, έκλεισαν τον κύκλο της εβδομάδας που φεύγει και πάμε για την εβδομάδα που έρχεται. Δεν σταματάμε».