Λύγισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Δεν έχω δει τίποτα πιο συνταρακτικό από τους γονείς

Αμήχανοι οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στούντιο 4»

Σε βαρύ κλίμα ξεκίνησε και σήμερα Παρασκευή 3/3 η εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου καλησπέρισαν το τηλεοπτικό κοινό παγωμένοι, ύστερα από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Και το παίρνω πάλι πίσω… δεν είναι δύσκολη στιγμή για εμάς. Είναι δύσκολη στιγμή για τις οικογένειες που έχασαν έναν άνθρωπο, έναν φίλο, έναν σύντροφο, έναν συμμαθητή, έναν συμφοιτητή. Για εμάς είναι στενόχωρο και αμήχανο. Μια κατάσταση που μπορούμε να διαχειριστούμε», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Είμαστε λίγο αμήχανα… Είναι αυτή η αμηχανία που την έχεις όταν έχεις συνηθίσει σε μια διαφορετική θεματολογία εκπομπής και καλείσαι να υπηρετήσεις κάτι άλλο, το οποίο σε πονάει και προσωπικά. Είμαστε στην τρίτη ημέρα του εθνικού μας πένθους. Είναι ακόμη χειρότερη η σημερινή ημέρα. Δίπλα στον αριθμό και τα ονόματα των νεκρών μπαίνουν πια φωτογραφίες, ηλικίες, ιστορίες και όνειρα. Πράγματα που δεν έγιναν, πράγματα που έγιναν, εμπειρίες που έζησαν και εμπειρίες που δεν πρόλαβαν να ζήσουν. Τώρα που θα μπαίνουν φωτογραφίες όμορφων ανθρώπων δίπλα στα νούμερα των νεκρών ο κόσμος θα γίνεται λίγο χειρότερος», είπε με τη σειρά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.