Κτηνωδία με μαστροπεία και πορνό πίσω από τις εξαφανίσεις 14χρονης από δομή της Νέας Σμύρνης

Την εξέδιδε με «δωράκια»

Μπροστά σε μια νέα κτηνωδία με θύμα μια 14χρονη κοπέλα θύμα την οποία εξέδιδε ένας 29χρονος άνδρας σε παιδοβιαστές για 100 ευρώ, βρίσκονται οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Η αποκάλυψη του νέου κυκλώματος ήρθε μόλις λίγους μήνες μετά την πρωτοφανή υπόθεση του Κολωνού, στην οποία ένας επιχειρηματίας εξέδιδε μια 12χρονη για λίγα ευρώ σε αρρωστημένους ανθρώπους. Στη νέα υπόθεση, θύμα είναι ένα αλλοδαπό κορίτσι, το οποίο διαμένει με την αδερφή του στη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη.

Εξαφανιζόταν

Το κορίτσι εδώ και αρκετούς μήνες εξαφανιζόταν για ώρες και επέστρεφε και έπειτα από μια ολόκληρη ημέρα. Οι καταγγελίες στην Αστυνομία για την εξαφάνισή της ήταν συνηθισμένη διαδικασία για τους υπαλλήλους της δομής, οι οποίοι, όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς, δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό για όσα βίωνε. Για τη 14χρονη είχε εκδώσει επανειλημμένως Αmber Αlert το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η αποκάλυψη αυτών που ζούσε στα χέρια του 29χρονου «Ταχίρ» από το Μπαγκλαντές έγινε με τη βοήθεια της αδερφής της 14χρονης. Την τελευταία φορά που έφυγε η 14χρονη από τη δομή, τη Δευτέρα, ξέχασε το κινητό της στο δωμάτιο. Το τηλέφωνο άρχισε να χτυπά και η αδερφή της προσποιήθηκε τη 14χρονη.

Ήταν ο 29χρονος μαστροπός που της έδωσε ραντεβού στον σταθμό του μετρό στην Αγία Μαρίνα. Η μικρή αμέσως ενημέρωσε την κοινωνική λειτουργό της δομής και οι δυο τους κάλεσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν αστραπιαία και εντόπισαν έξω από τον σταθμό ένα όχημα χωρίς πινακίδες με τρεις επιβάτες. Μεταξύ αυτών ήταν ο 29χρονος μαστροπός και δύο φίλοι του.

Στο κινητό του ενός βρέθηκαν βίντεο με τον βιασμό της 14χρονης από έναν αλλοδαπό άνδρα το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο Μεταξουργείο, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές, ενώ στο ίδιο οπτικό υλικό φαίνεται και ο 29χρονος να παρακολουθεί την κτηνωδία. Ο 29χρονος, όταν εντόπιζε κάποιον αρρωστημένο πελάτη, έστελνε μήνυμα στη 14χρονη γράφοντας «Gia douleia pame», «gia vizita». Το κορίτσι έφευγε από τη δομή και συναντιούνταν σε προκαθορισμένο σημείο. Ο 29χρονος είχε καταφέρει να κάνει πλύση εγκεφάλου στην ανήλικη, δίνοντάς της μερίδιο από τα κέρδη των ραντεβού, ενώ της έταξε μεγάλη ζωή, ρούχα, εσώρουχα και δικό της σπίτι στην Ελευσίνα.

Η λίστα των παιδοβιαστών της 14χρονης φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Πρόκειται κυρίως για αλλοδαπούς από την Ελευσίνα και την ευρύτερη περιοχή αλλά και το κέντρο της Αθήνας. Ήδη το κινητό του 29χρονου αναλύεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν όλοι όσοι ζήτησαν ραντεβού με το 14χρονο κορίτσι. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σόμπολος
Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 21/3