Κρήτη: Ανοίγει νέο εμβολιαστικό κέντρο στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Θα λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως και 10:00 το βράδυ

Ένα νέο εμβολιαστικό κέντρο στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης τέθηκε σε λειτουργία από σήμερα.

 

 

Τα εγκαίνια του νέου εμβολιαστικού κέντρου που θα λειτουργεί στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, στις Βούτες έγιναν σήμερα, παρουσία της διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένας Μπορμπουδάκη, του πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιώργου Κοντάκη, του κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, Γιώργου Κοχιαδάκη και του υποδιοικητή της 7 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Δημήτρη Αγαπίου.

 

 

Επιπλέον 6 εμβολιαστικές γραμμές στο Πανεπιστήμιο
Στο νέο εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί ως παράρτημα του Κέντρου Υγείας Ηρακλείου, αναπτύχθηκαν 6 νέες εμβολιαστικές γραμμές. Η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Κρήτης εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης και στον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής για την υποστήριξή τους στην εθνική προσπάθεια της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και αναφορικά με την έναρξη εμβολιασμών με το εμβόλιο της εταιρείας Janssen (Johnson &Johnson), από σήμερα αναπτύσσεται μια επιπλέον εμβολιαστική γραμμή σε κάθε Νοσοκομείο της Κρήτης που λειτουργεί ήδη ως εμβολιαστικό κέντρο την τρέχουσα περίοδο.

 

 

28 νέες εμβολιαστικές γραμμές στην Κρήτη
Σήμερα, άλλωστε, προστέθηκαν συνολικά 28 νέες εμβολιαστικές γραμμές στην Κρήτη και πλέον στο νησί ο αριθμός τους φθάνει τις 84 προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου που θέλει να εμβολιαστεί.

 

 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στην Κρήτη έχουν χορηγηθεί έως τώρα 182.000 δόσεις του εμβολίου.