Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά – Πώς θα λειτουργήσουν σχολεία, υπηρεσίες και καταστήματα (Βίντεο)

Στα βόρεια προάστια κάποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί εξαιτίας του «στρωμένου» χιονιού, κάτι που γιγαντώνει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα των πολιτών

Για ακόμα μία μέρα η κακοκαιρία Μπάρμπαρα κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς είναι έντονες οι χιονοπτώσεις σε πολλά σημεία της χώρας και ιδίως σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και Μαγνησία.
Η χιονόπτωση συνεχίζεται στα βόρεια προάστια της Αττικής, όπως το Μαρούσι, η Πεντέλη, ο Διόνυσος, οι Θρακομακεδώνες και η Μαλακάσα, ενώ χιονοπτώσεις σημειώνονται και σε Ίλιον, Πετρούπολη και Μενίδι.

Στις περιοχές αυτές, κάποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί, με το νέο χιόνι που έχει πέσει κατά τη διάρκεια της νύχτας να γιγαντώνει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα.

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα, υπηρεσίες και σχολεία

Ο δημόσιος τομέας θα λειτουργήσει από τις 10 η ώρα το πρωί και μετά. Ο ιδιωτικός τομέας και συγκεκριμένα τα εμπορικά καταστήματα, ντελίβερι και κούριερ θα ανοίξουν στις 11.00.

Αναφορικά με τα σχολεία, όλα τα ιδιωτικά θα παραμείνουν κλειστά στον νομό Αττικής.
Βόρειος τομέας: Κλειστά όλα τα σχολεία εκτός από τα σχολεία της Αγίας Παρασκευής, Παπάγου και Χολαργό
Βορειοανατολική Αττική: Κλειστά τα σχολεία σε Μαραθώνα και Κορωπί
Στον νότιο τομέα όλα τα σχολεία είναι ανοιχτά, όπως επίσης και στη δυτική Αττική και Αθήνα, εκτός από την περιοχή των Βιλίων.

Για τα τρένα οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.