Ηράκλειο Κρήτης: Στη φυλακή ο 54χρονος που δολοφόνησε τη γυναίκα του

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ 33ΧΡΟΝΗ

Προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 54χρονος που σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Αλικαρνασό, στο Ηράκλειο.

Στην απολογία του, ο 54χρονος υδραυλικός δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής τους, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόσθεσε: «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Η συνήγορος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ανέφερε το κύριο μέλημα στο εξής είναι το παιδί του τραγικού ζευγαριού και η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις.

Την ίδια ώρα, ενώ ο 54χρονος βρισκόταν ενώπιον του εισαγγελέα, στην Πάτρα (τόπος καταγωγής της 33χρονης) συγγενείς και φίλοι είπαν σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη γυναίκα που έπεσε νεκρή τα ξημερώματα της 22ας Δεκεμβρίου. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 33χρονης, αλλά και ο μόλις 4χρονος γιος της που έχασε τη μητέρα του έτσι ξαφνικά.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι αφού επέστρεψε από νυχτερινή διασκέδαση άρχισε να τσακώνεται, με τον 54χρονο να χάνει τον έλεγχο και να πυροβολεί την 33χρονη σύζυγό του δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα.