Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήθελε να χωρίσει τον πιλότο

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ο σύζυγος της αδικοχαμένης 20χρονης μητέρας, ο οποίος καταθέτει χωρίς διάλειμμα, από τις 13:00 περίπου της Πέμπτης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

 

 

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ο σύζυγος της αδικοχαμένης 20χρονης μητέρας, ο οποίος καταθέτει χωρίς διάλειμμα, από τις 13:00 περίπου της Πέμπτης, συνεχίζεται η κατάθεση τουενώ όσο πλησιάζουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος ανοίγουν στόματα για τους καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού που φαίνεται να ήταν έντονοι το τελευταίο διάστημα, κι όχι μόνο τη νύχτα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, Καρολάιν είχε ενημερώσει τον σύζυγο πως ήθελε να τον χωρίσει, ένα στοιχείο που ίσως αποτελέσει κλειδί στις εξελίξεις.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από μηνύματα που έστελνε η Καρολάιν σε άτομο στο οποίο εμπιστεύονταν και εκμυστηρευόταν διάφορα προσωπικά της προβλήματα, είχε διατυπώσει την επιθυμία της να τον εγκαταλείψει και να μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι στην Αλόννησο με το παιδί τους.

Το πρόσωπο αυτό φέρεται να είχε καταθέσει τα δεδομένα, όμως δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο που να βάζει στο «κάδρο» των υπόπτων τον 32χρονο.