Εξελίξεις στην υπόθεση «ριφιφί» στο Ψυχικό: Ερευνώνται ακόμα τέσσερα άτομα

Και οι 4 είχαν σχέση με τον 58χρονο κατηγορούμενο

Ο πασίγνωστος κοσμηματοπώλης της Αθήνας, ο Μπαγκλαντεσιανός πρόεδρος του ινστιτούτου αισθητικής της Τέτας Καμπουρέλη, ο λογιστής του Βασίλη Γκουρούση και η στενή φίλη του 58χρονου είναι τα τέσσερα πρόσωπα που μπήκαν στο στόχαστρο της Ασφάλειας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν οποιαδήποτε σχέση με τη χρυσή αρπαγή του Ψυχικού.

 

 

Μάλιστα, μυστήριο αποτελεί το γεγονός ότι από το ένα κατάστημα του γνωστού κοσμηματοπώλη στο Σύνταγμα, κατασχέθηκαν τρία πανάκριβα Rolex, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με τα ρολόγια που εξαφανίστηκαν από τις λεηλατημένες θυρίδες του Ψυχικού.

 

 

Ένα δεύτερο μυστήριο αποτελεί ο Μπαγκλαντεσιανός πρόεδρος του ινστιτούτου ομορφιάς της Τέτας Καμπουρέλη που, όσο και αν αναζητήθηκε, δεν βρέθηκε πουθενά για να δώσει εξηγήσεις και έτσι συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

 

 

Έρευνες έχουν γίνει σε όλους τους χώρους των τριών προσώπων (του λογιστή, της στενής φίλης και του κοσμηματοπώλη), ενώ έχουν κληθεί και έχουν δώσει καταθέσεις και οι τρεις, στο πλαίσιου του νέου κύκλου ερευνών για τον εντοπισμό χαμένου θησαυρού των 8.000.000 ευρώ.

 

 

Παράλληλα, ολες οι λίστες με τα κλεμμένα αντικείμενα που παρέδωσαν στις αρχές οι δικηγόροι των θυμάτων, Γιάννης Μαρακάκης και Αλέξης Κούγιας, έχουν σταλεί στην Interpol, προκειμένου η χρυσή λεία να αναζητηθεί και στα υπόγεια κανάλια των κλεπταποδόχων του εξωτερικού.