Δωρεά από τη Lamda Development προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Στην δωρεά χρηματικού ποσού για την άμεση κάλυψη αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας προχώρησαν η Lamda Development και τα εμπορικά της κέντρα The Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, επιθυμώντας να συνδράμουν στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού.

 

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της Lamda, η δωρεά έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, με το δωρηθέν ποσό να διατίθεται για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού για την καταπολέμηση του κορωνοϊού COVID-19, ώστε να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες δημοσίων νοσοκομείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Με την κίνηση αυτή, η εταιρεία ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Πολιτείας και στηρίζει εμπράκτως το Εθνικό Σύστημα Υγείας για τη θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας του κορονοϊού.

Όλοι οι εργαζόμενοι στη Lamda Development, καθώς και η διοίκησή της, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό της χώρας και τους εργαζομένους στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που είναι στην πρώτη γραμμή και δίνουν τη μεγάλη μάχη για την προστασία όλων μας.