Δήμοι Σαρωνικού και Λαυρεωτικής: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων αποζημίωσης

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Για τους πληγέντες από τη φωτιά.

 

 

Χωρίς καθυστερήσεις ξεκινούν οι διαδικασίες που αφορούν τους πληγέντες από τη μεγάλη χθεσινή φωτιά στους δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής.

 

 

Ο Δήμος Σαρωνικού, με ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες που επλήγησαν από τη φωτιά και ειδικότερα στους οικισμούς Ολυμπος, Φέριζα, Βαλμά και στις κοινότητες Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας, να αιτηθούν για τις ζημιές που έχουν υποστεί.

 

Στο Πυροφυλάκειο στην Ανάβυσσο (έναντι του ναού του Αγίου Παντελεήμονος) βρίσκεται ήδη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου θα μπορούν να προσέρχονται οι πληγέντες για την καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν οι περιουσίες τους από τη φωτιά και να αιτηθούν αυτοψία. Ταυτόχρονα, θα υποβάλουν τη σχετική αίτηση στον δήμο για τις αποζημιώσεις.

 

 

Από τη δική του πλευρά, ο Δήμος Λαυρεωτικής, με σχετική ανακοίνωση, κάλεσε τους πληγέντες από την πυρκαγιά και συγκεκριμένα στους οικισμούς Καπό, Φέριζα, Μόκριζα, Σάκκα, Αρί, Τζαρδαβίλα και Αγιασμόθι της κοινότητας Κερατέας και στην κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου, να καταθέσουν τη σχετική αίτηση για τις ζημιές που έχουν υποστεί στο πρωτόκολλο του δήμου, που εδρεύει τόσο στην Κερατέα όσο και στο Λαύριο.