Κύκλωμα κοκαΐνης: Απολογούνται οι 4 συλληφθέντες – Αρνείται την εμπλοκή του ο Θέμης Αδαμαντίδης (Βίντεο)

Ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, ηλικίας 64 ετών, και οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, καθώς φέρονται να διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν τα φερόμενα μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών στο οποίο ενεπλάκη και το όνομα του γνωστού τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, με το δικηγόρο του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, να διαψεύδει κάθε σχέση του με την υπόθεση.

 

Στις 11 το πρωί οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι τέσσερις κατηγορούμενοι για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών προκειμένου να απολογηθούν.

Βαρύτατες κατηγορίες

 

Ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, ηλικίας 64 ετών, και οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, καθώς φέρονται να διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας προέκυψε πως μέσα σε τρεις μήνες το κύκλωμα είχε καταφέρει να αποκομίσει κέρδη, τα οποία ανέρχονται στα 70.000 ευρώ περίπου.

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των τεσσάρων κατηγορουμένων ο εισαγγελέας και ο ανακριτής θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση, εάν δηλαδή θα κριθούν προφυλακιστέοι ή ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

TAGS: