Δολοφονία Αλκη: Δεν ήταν το δρεπάνι το φονικό όπλο – Τι υποστηρίζει στην απολογία του ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής (Βίντεο)

«Είχε το δρεπάνι αλλά του έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο. Με αυτό το δρεπάνι δεν έγινε το χτύπημα το θανατηφόρο»

Αλλο φονικό όπλο και όχι το δρεπάνι χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση του 19χρονου Αλκη στη Θεσσαλονίκη.

 

Αυτό θα υποστηρίξει την ανακρίτρια ο 21χρονος κατηγορούμενος, πρώην ποδοσφαιριστής που απολογείται αυτή την ώρα και ο οποίος «φωτογραφίζεται» ως ο άνθρωπος που κρατούσε το φονικό όπλο στη δολοφονική επίθεση.

«Αυτό που ήδη ξέρω και ευελπιστώ να το πει στην απολογία του ο κατηγορούμενος που εκπροσωπώ είναι ότι τα πράγματα έγιναν με τελείως διαφορετικό τρόπο από όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής», ανέφερε αρχικά ο συνήγορος του 21χρονου Έλληνα πρώην ποδοσφαιριστή, Απόστολος Λύτρας.

Και πρόσθεσε: «Τα πρώτα λόγια που μετέφερε είναι ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και με αυτό το δρεπάνι που ακούγεται ότι πράγματι το κατείχε, ότι δεν έχει σκοτωθεί κανείς με αυτό το δρεπάνι, έχει σκοτωθεί με άλλο μέσο. Δεν έχει σκοτωθεί με αυτό το δρεπάνι, δεν έκανε καμία επίθεση, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Είχε το δρεπάνι αλλά του έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο. Με αυτό το δρεπάνι δεν έγινε το χτύπημα το θανατηφόρο». 

«Είναι μετανιωμένος – Ζητά συγγνώμη»

Μάλιστα ο συνήγορος του 21χρονου μεταφέροντας δήλωση του εντολέα του υπογράμμισε ότι «είναι μετανιωμένος για το συμβάν» και ότι «ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του παιδιού». «Όταν έρθει η ώρα να αποδοθούν οι ευθύνες», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας.