Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Η αρχική εικόνα ήταν ότι τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια – Γίνεται επαναξιολόγηση (Βίντεο)

Υποστήριξε ότι «Η κατηγορουμένη θεωρεί πως η περιγραφή της παιδοψυχολόγου την αδικεί κατάφορα»

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο Mega Καλημέρα για την εντολέα του η οποία κλήθηκε επίσημα να καταθέσει ως ύποπτη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.
Ο δικηγόρος δήλωσε αρχικά πως η 33χρονη κατηγορούμενη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς θεωρεί πως την αδικεί ο τρόπος που σκιαγραφείται η προσωπικότητά της.

Αναφορικά με τα νέα ευρήματα που προκύπτουν για τους θανάτους των δύο παιδιών (Μαλένα – Ίριδα) λέει: «Η αρχική εικόνα ήταν ότι τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια, υπήρχαν και σαφή ευρήματα. Προκύπτουν νέα δεδομένα και γίνεται επαναξιολόγηση».

Παράλληλα, για την παιδοψυχολόγο αναφέρει πως είχε λάβει παραγγελία να συντάξει έκθεση για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, ωστόσο προχώρησε σε σκιαγράφηση της μητέρας και του πατέρα.

«Η κατηγορουμένη θεωρεί πως η περιγραφή της παιδοψυχολόγου την αδικεί κατάφορα, έχει υπερβολές και δεν το περίμενε, ήταν διαφορετικό το αντικείμενο» συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά πως δεν το έκανε για την δημοσιότητα. «Ήταν εγκατεστημένοι εκπρόσωποι του Τύπου έξω από το σπίτι της» προσέθεσε.

«Η κατηγορούμενη στο ερώτημα “πώς έφυγαν” τα παιδιά της, δίνει την απάντηση που της έδωσαν οι γιατροί που τα εξέτασαν και οι ιατροδικαστές» λέει ο δικηγόρος.