Πέτρος Φιλιππίδης: Ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων – Το σκεπτικό της προφυλάκισης

Στο κατάστημα της Τρίπολης βρίσκεται ο ηθοποιός

Καταπέλτης για τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι το σκεπτικό της προφυλάκισης του. Ο γνωστός ηθοποιός κρίθηκε από τις δικαστικές αρχές ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

 

 

Σε αυτό συνετέλεσε το γεγονός της μακράς περιόδου δράσης του καθώς η πρώτη πράξη για την οποία κατηγορείται έχει χρόνο τέλεσης το 2008 και η τελευταία το 2014.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο σκηνοθέτης-θιασάρχης φέρεται εκμεταλλευόμενος τη θέση του σκηνοθέτη – θιασάρχη και ασκώντας εξουσία, να προχωρούσε στις πράξεις αυτές σε βάρος των θυμάτων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό για την προφυλάκισή του, διατυπώθηκε η κρίση ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στα επαγγελματικά του και να επαναλάβει τα αδικήματα.

Ρόλο στην απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα ρόλο να έπαιξε και η ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξε κατά της διάρκεια τέλεσης των πράξεων του, αφού φέρεται να μην κάμφθηκε από την αντίσταση των γυναικών και συνέχισε απτόητος την επίθεση σε βάρος τους.

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, οδηγήθηκε την Τετάρτη στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης,ύστερα από την προφυλάκιση του από την 15η τακτική ανακρίτρια