Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Λαμία: Έπιασε την πρώην γυναίκα του από τα μαλλιά και τον λαιμό μπροστά στο παιδί τους

Αρνείται οποιαδήποτε πράξη βίας ο ίδιος

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας θα απολογηθεί 45χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και για εξύβριση, σε βάρος της πρώην συζύγου του.

 

 

Πότε έγινε το περιστατικό

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, έγινε το περασμένο Σάββατο (17/9) στο σπίτι του κατηγορούμενου, όπου η γυναίκα μετέβη, προκειμένου να πάρει προσωπικά της αντικείμενα, αφού έχουν χωρίσει.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι είχε ειδοποιήσει σχετικά τον πρώην άνδρα της, ωστόσο όταν έφτασε εκεί περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι της επιτέθηκε βρίζοντάς την και πιάνοντας την από τα μαλλιά. Στη συνέχεια, μάλιστα -όπως λέει η ίδια- την έπιασε από τον λαιμό για να την πνίξει. Κι όλα αυτά, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Κατέθεσε, μάλιστα, και ιατρικό σημείωμα από το Νοσοκομείο Λαμίας, όπου μετέβη για εξετάσεις.

Από την άλλη ο 45χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας το ίδιο βράδυ στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ισχυρίζεται ότι δεν είχε ειδοποιηθεί από την πρώην σύζυγό του ότι θα μετέβαινε στο σπίτι του και ξαφνιάστηκε όταν την είδε να μετακινεί τα έπιπλα.

Ο ίδιος αναφέρει ότι τον εξύβρισε προκαλώντας τον, ωστόσο αν και κινήθηκε να την πιάσει από τον λαιμό, συγκρατήθηκε και την άφησε να μαζέψει τα πράγματά της.

Η υπόθεση αναβλήθηκε και μέχρι τότε άρθηκε η κράτηση του 45χρονου.

Πηγή: lamiareport