Quantcast

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαγράψει τις «ένοχες» αναρτήσεις για να σβήσει τα ίχνη της (Βίντεο)

Σε διαγραφή όλων των «ένοχων» αναζητήσεων της την τελευταία τριετία είχε προσχωρήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε διαγραφή όλων των «ένοχων» αναζητήσεων της την τελευταία τριετία είχε προσχωρήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και το «Το ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως αυτό που πρόδωσε την 33χρονη ήταν οι διαφημίσεις για την κεταμίνη.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, με τις πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας να δημιουργούν συνέχεια νέα δεδομένα, σε μια υπόθεση που όμοιά της δεν έχει παρουσιαστεί ξανά στα ελληνικά χρονικά.

Πλέον, άπαντες αναζητούν το πρόσωπο πίσω από τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο, αφού η αποκάλυψή του ενδέχεται να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Μέχρι στιγμής, η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρει ότι πίσω από τα δύο εν λόγω τηλεφωνήματα βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, κάτι που αναμένεται να διερευνηθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΛ.ΑΣ.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και το «Το ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, σημείωσε πως στόχος της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν από ένα διάστημα και μετά να ενοχοποιήσει τον σύζυγό της για τον θάνατο των παιδιών τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος της Μαλένας ήρθε την περίοδο που Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου θα ζούσαν σε διαφορετικές πόλεις λόγω της νοσηλείας του κοριτσιού.

Ο θάνατος της Ίριδας ήρθε την περίοδο που ο Μάνος Δασκαλάκης απειλούσε ότι θα φύγει από το σπίτι, ενώ το πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας έγινε τη μέρα που ο 30χρονος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, με την 9χρονη να πεθαίνει όταν ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε ότι θα φύγει οριστικά από το σπίτι.

Λύση στο θρίλερ ενδέχεται να δώσει η παραγγελία από πλευράς δικαιοσύνης για εξέταση φωνής στα ανώνυμα τηλεφωνήματα. Σε τέτοια περίπτωση, η 33χρονη θα πρέπει να επαναλάβει τα ακριβώς ίδια λόγια με εκείνα στα τηλεφωνήματα, προκειμένου να μπορέσει να γίνει η ταυτοποίηση της φωνής, η οποία δε θα είναι στο 100%.