Πάργα: Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού – Αρνήθηκε να εξεταστεί

Επικαλέστηκε τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις

Τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της επικαλέστηκε η 20χρονη τουρίστρια από την Βρετανία η οποία κατήγγειλε έναν 43χρονο Έλληνα ότι την βίασε στην τουαλέτα ενός μπαρ στην Πάργα, για να αποφύγει να υποβληθεί σε εξέταση από ιατροδικαστή, προκαλώντας έτσι αμφιβολίες για το κίνητρό της!

 

 

 

Τι κατήγγειλε

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 20χρονη που βρίσκεται για διακοπές στην Πάργα, τη νύχτα της Πέμπτης ενώ διασκέδαζε με τις φίλες της στο μπαρ και, κάποια στιγμή, σηκώθηκε για να πάει στις τουαλέτες του καταστήματος.

Όμως, ο 43χρονος την ακολούθησε και της επιτέθηκε κάνοντάς της χειρονομίες που εμπίπτουν στο νόμο περί βιασμού και προσέβαλλαν την γενετήσια αξιοπρέπεια της.

Από την πρώτη στιγμή, είχε προκαλέσει απορίες στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος το γεγονός ότι η νεαρή τουρίστρια πήγε το πρωί της Παρασκευής να υποβάλλει την καταγγελία και εξετάζεται για ποιο λόγο καθυστέρησε.

Όταν, όμως, αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση, γεννήθηκαν υπόνοιες για το αν ήταν βάσιμα όσα υποστήριξε. Έτσι κι αλλιώς, ο 43χρονος, που συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας και θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τρίτη, έχει αρνηθεί την κατηγορία και υπέβαλε μήνυση σε βάρος της 20χρονης για ψευδή καταμήνυση.