Μυλοπόταμος: Φόβοι για βεντέτα μετά τη δολοφονία του 22χρονου (Βίντεο)

Ο αδερφός του θύματος, που είδε μπροστά του να δολοφονείται ο μικρότερος του αδερφός, σπάει στην θέα της σωρού και ζητά εκδίκηση

Ο αδερφός του θύματος που δολοφονήθηκε στον Μυλοπόταμο στην Κρήτη μιλάει αποκλειστικά στο MEGA προκαλώντας σοβαρές ανησυχίες για την επόμενη μέρα της τραγωδίας, καθώς προαναγγέλλει ανοιχτά και ξεκάθαρα αντεκδίκηση και δολοφονία κάποιου από τα μέλη της οικογένειας του θύτη. Είναι η στιγμή που η σορός του 22χρονου μεταφέρεται στο σπίτι του στο χωριό στο Μυλοπόταμο.

Σύζυγος και συγγενείς λυγίζουν, ξεσπούν. Ο αδερφός του θύματος, που είδε μπροστά του να δολοφονείται ο μικρότερος του αδερφός, σπάει στην θέα της σωρού και βγαίνει από το σπίτι. Ζητά εκδίκηση.

«Την ψυχή του αδελφού μου θα την επληρώσουνε, τώρα το ποιος θα την επληρώσει, είναι δικό τους κομμάτι. Αυτοί θα αποφασίσουν το ποιος θα την επληρώσει…», δήλωσε.

Η οργή ξεχειλίζει και μιλά ανοιχτά για βεντέτα: «Σήμερα για εμένα τελειώνουν τα πάντα, τα πάντα. Χάνω, χάνω ένα άνθρωπο, με άφηκε μόνο μου, με άφησε μόνο μου με πέντε μωρά, μόνος μου με πέντε μωρά».

«Είμαι συγκλονισμένος, λυπάμαι»

Ο 44χρονος, με χειροπέδες και αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον 44χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων, με τον 44χρονο να παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Λυπάμαι και είμαι συγκλονισμένος γιατί μία ανθρώπινη ζωή έφυγε και μάλιστα από τα χέρια μου. Είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ. Θέλω να πω όμως ότι ο μακαρίτης ήταν ένα δύσκολο άτομο, κακός χαρακτήρας, προκαλούσε και δημιουργούσε καυγάδες συνέχεια και ήταν εξαιρετικά προβληματικός στη σχέση του με την ευρύτερη οικογένεια και ιδίως με κάποια ξαδέλφια μου», δήλωσε ο 44χρονος.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να περιέγραψε στις Αρχές και τα όσα προηγήθηκαν. Όλα ξεκίνησαν ότι αποφάσισε να πάει με τον αδελφό του στα πρόβατα.

«Μετά από καμία ώρα έφυγα με τον αδερφό μου να πάμε στα πρόβατα. Τη στιγμή που περνάγαμε μπροστά από το ίδιο σπίτι, ο 22χρονος άρχισε ξανά να μας βρίζει. Ο αδερφός μου συνεπλάκη με τον συγχωρεμένο, εγώ κατέβηκα να τους χωρίσω αλλά δεν χρειάστηκε γιατί είχε σπεύσει ο αδελφός του. Μπήκαμε στο αμάξι και φύγαμε αλλά ταραγμένοι όπως ήμασταν, δεν είχαμε διάθεση να πάμε στη δουλειά και γυρίσαμε σπίτι», είπε ο δράστης.

Λίγη ώρα μετά ωστόσο, οι δύο άνδρες θα έρχονταν πρόσωπο με πρόσωπο ξανά.

«Αργότερα, φεύγοντας ξανά από το σπίτι μου, περνώντας πάλι έξω από την οικία της αδερφής του θύματος, βλέπω τη μητέρα μου και τον συγχωρεμένο να την βρίζει χυδαία. Τότε εμφανίστηκε ο αδελφό του και του λέει ‘Τι σου φταίει κ***παιδο η γυναίκα και την βρίζεις’ και στην συνέχεια τον χτύπησε. Κάνω στροφή πιο πάνω για να γυρίσω αλλά εντωμεταξύ η μητέρα μου είχε φύγει από εκεί. Μπροστά από το σπίτι ήταν ο 22χρονος».

Τα όσα ακολούθησαν, ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι δε θυμάται με σαφήνεια. Το μόνο που αναγνωρίζει είναι ότι τον σκότωσε.

«Σκοτείνιασαν τα μάτια μου και το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι να παίρνω από το ντουλαπάκι του αμαξιού ένα παλιό όπλο που είχα για την προστασία των προβάτων μου από άγριους σκύλους και λύκους και να πυροβολώ κατά του αθυρόστομου και χυδαίου υβριστή των ιερών και των οσίων της οικογένειάς μου. Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα, ούτε θυμάμαι πού έριξα, ούτε θυμάμαι τι έκανε το θύμα, ούτε θυμάμαι τι έκανα εγώ. Κάποια στιγμή ξύπνησα από τον λήθαργό μου και άκουσα τον πατέρα του θύματος να καταριέται. Έβαλα μπροστά το αμάξι και έφυγα».

«Τον Απρίλιο έβγαλε πιστόλι πάλι ο φονιάς και στην κόρη μου και στον γαμπρό μου. Ήταν ενήμερη η αστυνομία, ήταν ενήμερος ο εισαγγελέας, ήταν ενήμερος όλος ο κόσμος. Με τα ισόβια δικαιωμένος, δεν είμαι γιατί σε πέντε χρόνια θα είναι έξω άμα φάει ισόβια, δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα», δήλωσε ο πεθερός του θύματος.

Τον σκότωσε μπροστά στον αδερφό του

Ο αδελφός του 22χρονου μιλώντας αποκλειστικά στην ανταποκρίτρια του MEGA, Ευαγγελία Μαρινάκη, οργισμένος, υποστηρίζει ότι κανείς δεν προκάλεσε τον δράστη και την οικογένεια του και ψάχνει το γιατί.

Ισχυρές δυνάμεις έχουν εγκατασταθεί έξω από τα σπίτια του θύματος και δράστη, τα οποία βρίσκονται μια ανάσα το ένα από το άλλο. Ακόμη και ελικόπτερο εμφανίζεται συχνά στον ουρανό. Η σκιά της βεντέτας έχει ήδη απλωθεί πάνω από το μικρό χωριό του Ρεθύμνου.