Μεσσηνία: Έκλεψε 150 κιλά λάδι από νεκροταφείο

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής, όμως το κλεμμένο λάδι δεν βρέθηκε

Εφιάλτες έχουν προκαλέσει στους κατοίκους της Μεσσηνίας οι εισβολές διαρρηκτών στα σπίτια και τις αποθήκες τους, με αποκλειστικό σκοπό να κλέβουν το λάδι το οποίο έχουν αποθηκεύσει. Όμως, τους ξεπέρασε όλους ένας επιτήδειος που δεν δίστασε να «χτυπήσει» στο… νεκροταφείο της Πύλου!

Όπως αναφέρει το protothema.gr ο 45χρονος δράστης διέρρηξε τα ξημερώματα της Δευτέρας την αποθήκη του κοιμητηρίου και άρπαξε από μέσα όλα τα δοχεία με το λάδι συνολικού βάρους 150 κιλών, που προοριζόταν για τα καντήλια της εκκλησίας! Ωστόσο, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Πύλου– Νέστορος και τον συνέλαβαν.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής, όμως το κλεμμένο λάδι δεν βρέθηκε και συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του, καθώς και για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών από τον ίδιο δράστη.