Λάρισα: Νέες αποκαλύψεις για το μωρό που βρέθηκε θαμμένο σε αγροτική περιοχή – Η μητέρα του το πέταξε στα σκουπίδια πριν πάει στο νοσοκομείο (Βίντεο)

Μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του νεκρού νεογνού που εντοπίστηκε θαμμένο σε αγροτική περιοχή στη Λάρισα.

 

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η 38χρονη μητέρα του, αφού το γέννησε, το πέταξε στα σκουπίδια και ύστερα μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ειδικότερα, η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με έντονους πόνους και αιμορραγία. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως τα συμπτώματα οφείλονταν σε τοκετό.

Μάλιστα, η 38χρονη αντιμετώπιζε σοβαρό κίνδυνο, καθώς είχε περιέλθει σε σηπτική κατάσταση, με αποτέλεσμα να γίνει εισαγωγή της σε ΜΕΘ.

Οι έρευνες της Αστυνομίας αποκάλυψαν πως η 38χρονη γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της στα Καλύβια Ελασσόνας και στη συνέχεια το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

Έπειτα, φέρεται πως η οικογένειά της πήρε το μωρό από τον κάδο και το έθαψε σε αγροτική περιοχή, 2 χιλιόμετρα έξω από το χωριό.

Την Πέμπτη το απόγευμα, οι αστυνομικοί πήγαν με την οικογένεια στο σημείο, όπου και προχώρησαν σε εκταφή του βρέφους.

Από την πρώτη εξέταση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι το βρέφος, που ήταν αγοράκι, είχε χτυπήματα στο κεφάλι και σηπτικά φαινόμενα στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα σημάδια αυτά παραπέμπουν σε ενδομήτριο θάνατο, κοινώς το μωρό γεννήθηκε νεκρό.