Κολωνός: Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του με την 12χρονη το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Πολλές συζητήσεις προκάλεσε το Σαββατοκύριακο η διαγραφή μέλους του ΣΥΡΙΖΑ μετά από πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει εμπλακεί στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια

«Μία μέρα, στα μέσα του καλοκαιριού, χρησιμοποίησα τη διαδικτυακή εφαρμογή blindchat και δε συνομίλησα με ανήλικο άτομο. Για ό,τι άλλο ακουστεί σχετικά με το όνομά μου, θα υπεραμυνθώ έναντι παντός νομίμου δικαιώματός μου με μηνύσεις και αγωγές», είπε ο ίδιος με ανακοίνωσή του αρνούμενος οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση του Κολωνού.

Στην κατάθεσή του, σημείωσε:

«Αναστατώθηκα όταν μου το είπε (σ.σ. ο δημοσιογράφος για την εμπλοκή μου) και μάλιστα με ρώτησε αν δεν με έχουν ενοχλήσει από την αστυνομία ή άλλοι δημοσιογράφοι. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει γίνει και της είπε ότι ‘δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο από το τηλέφωνο. Θα μεταβώ στο αστυνομικό τμήμα’, όπως και έκανα.

»Απευθύνθηκα στο τμήμα Ασφαλείας του Παλαιού Φαλήρου, όπου με παρέπεμψαν στην υπηρεσία σας. Λίγο πριν έρθω σε εσάς, κάλεσα πίσω την κυρία Δεϊβάνη, έχοντας λίγο επεξεργαστεί αυτό που μου ανέφερε και της είπα ότι θα απευθυνόμουν ο ίδιος στην αστυνομία. Εδώ και χρόνια έχω κάνει την εφαρμογή στο blindchat και είχα συνδεθεί 5 – 6 φορές και μετά το είχα κλείσει.

»Τώρα πρόσφατα, μπορεί τον μήνα Μάιο ή Ιούνιο του 2022 να έκανα και πάλι εγγραφή. Συνομίλησα 2 – 3 φορές με διαφορετικά άτομα και δε μου δήλωσαν την ηλικία τους. Μου πρότειναν συνεύρεση με λεφτά χωρίς εγώ να αποδεχτώ κάτι τέτοιο.

»Γενικότερα δε με ενδιαφέρει να έχω ερωτικές επαφές μέσω αυτού του ιστότοπου. Έχει τύχει σε στιγμιαία επαφή εντός συνομιλίας να κοινοποιήσω τον αριθμό κινητού τηλεφώνου μου. Επίσης, έχει τύχει να συνεχίσω τη συνομιλία με κάποια επαφή που έχω γνωρίσει από την εφαρμογή Viber. Απ΄ όσο θυμάμαι, μία γυναίκα στον Πειραιά, 40 ετών, όπου απλά συνομιλούσαμε. Τον λογαριασμό που σαν ανέφερα παραπάνω στην εφαρμογή τη συγκεκριμένη τον χρησιμοποιώ μόνο εγώ.

»Την πρόσβαση στην εφαρμογή την έκανα από το κινητό μου. Δεν έχω βγει ποτέ κάποιο ραντεβού με επαφή από την εφαρμογή επί πληρωμή».