Γαλάτσι – Έκτελεση άνδρα έξω από πυγμαχικό σύλλογο: Τι ερευνούν οι Αρχές (Βίντεο)

Πώς συνδέεται η μαφιόζικη εκτέλεση με τη δολοφονία επιχειρηματία στη Μεταμόρφωση τον Μάιο

Το λουτρό αίματος και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών συνεχίζεται.

 

Ένας ακόμη άνδρας, 35 ετών, έπεσε νεκρός χθες Δευτέρα, ο οποίος βρισκόταν έξω από ένα γυμναστήριο, όταν τον «γάζωσαν» άγνωστοι οι οποίοι στην συνέχεια διέφυγαν.

 

Πρώην πυγμάχος το θύμα

Όλα συνέβησαν στην οδό Εκάβης 39, όταν μια μηχανή πέρασε έξω από το γυμναστήριο του αθλητικού ομίλου πυγμαχίας «Περσεύς», με τους αγνώστους να δολοφονούν τον 35χρονο.

Πηγές με γνώση του περιστατικού κάνουν λόγο για τέσσερις σφαίρες.

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για τις αρχές, οι οποίοι προσπαθούν να εντοπίσουν κάμερες ασφαλείας και μάρτυρες που θα τους βοηθήσουν να βρουν την άκρη του νήματος.

 

Πώς συνδέεται η μαφιόζικη εκτέλεση με τη δολοφονία επιχειρηματία στη Μεταμόρφωση τον Μάιο

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ανιψιός του γνωστού νονού της νύχτας «Κεφάλα», που δολοφονήθηκε τον Μάιο έξω από καντίνα στην Μεταμόρφωση. Ο «Κεφάλας» είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για συμμετοχή σε ομάδες εκβιαστών.

Ήταν Σάββατο 15 Μαϊου. Ο 58χρονος είχε φτάσει με την μοτοσικλέτα του έξω από καντίνα και συνομιλούσε με υπαλλήλους της επιχείρησης.

Ξαφνικά, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε τότε το MEGA, ο συνεπιβάτης με ένα εννιάρι πιστόλι πυροβολεί τρεις φορές στο στήθος και στο λαιμό τον 58χρονο. Ο οδηγός πατάει γκάζι με κατεύθυνση προς την λεωφόρο Τατοΐου.