ΕΛ.ΑΣ: Εντοπίσθηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στο όρος Αιγάλεω (Βίντεο)

Συνελήφθη την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 39χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 39χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Προηγήθηκε διερεύνηση πληροφοριακών στοιχείων, αναφορικά με άτομο που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στην περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τη φύτευση και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, όπως σύστημα εξαερισμού και φιλτραρίσματος αέρα, ξύλινες ράβδοι, λάστιχα ποτίσματος, γλάστρες, αποξηραμένοι κορμοί δενδρυλλίων και λοιπά αντικείμενα.

Στη συνέχεια εντοπίσθηκε, μέσα σε χαράδρα στο όρος Αιγάλεω, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τη φύτευση και καλλιέργεια κάνναβης, όπως λάστιχα βαρέλια και λοιπά.

Συνολικά εκριζώθηκαν 177 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρα.
Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτο για τη διακίνηση των ναρκωτικών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γραφείο Τύπου ΕΛΑΣ.