Απολογείται για την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας ο 39χρονος υποπυραγός

Μεγαλώνει το κύμα των εξοδούχων προς νησιωτικούς προορισμούς αυτή την εβδομάδα

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε όπως είναι γνωστό, ο Εισαγγελέας Βόλου σε βάρος του στελέχους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αερολιμένα Σκιάθου, που συνελήφθη το πρωί της Κυριακής για παιδική πορνογραφία σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Η δίωξη αφορά σε παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πρόσωπο που τον εμπιστευόταν για να τη φυλάει, ανήλικης κάτω των 12 ετών.
Ο 39χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία παραπέμφθηκε στον Ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη, ενώ μέχρι τότε διατηρείται η κράτησή του.

Ο Υποπυραγός του Π.Σ., στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο φέρεται να κατείχε υλικό από επώνυμες γυναίκες οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους από τις οποίες είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις. Από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίστηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών. Η καταγγελία έγινε απ΄την μέχρι πρότινος σύντροφό του και μητέρας δυο ανήλικων κοριτσιών.