Ανάληψη ευθύνης αντιεξουσιαστών για χτύπημα σε σπίτι εν ενεργεία Ταξιάρχου της Ελληνικής Αστυνομίας

Σε κείμενο που αναρτήθηκε εχθές στην ιστοσελίδα athens.indymedia

Σε κείμενο που αναρτήθηκε εχθές στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org , έγινε η ανάληψη της ευθύνης για σειρά εμπρειστικών ενεργειών που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα.

 

 

Το εν λόγω κείμενο υπογράφεται από την οργάνωση Πυρήνες Άμεσης Δράσης – Πυρήνας “Mauricio Morales”.

Μεταξύ των ενεργειών για τις οποίες γίνεται ανάληψη ευθύνης, περιλαμβάνεται και εμπρηστική επίθεση σε σπίτι εν ενεργεία Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ..

Δείτε το σχετικό απόσπασμα του κειμένου:

Απέναντι στην εντεινόμενη καταστολή, στην επισφράγιση της σύγχρονης σκλαβιάς, στην ακραία τεχνολογική επιτήρηση και στη βάναυση λεηλασία της φύσης, επιλέξαμε μέσα στον Ιούνη να επιτεθούμε με εμπρηστικούς μηχανισμούς:

Στην οικία του υψηλόβαθμου αστυνομικού Χ…. στο Ίλιον. Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2021, με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και αντιστράτηγου, Μιχαήλ Καραμαλάκη, προκρίθηκε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, στα πλαίσια της εσωτερικής αναδιάρθρωσης του κατασταλτικού μηχανισμού.

Η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων είναι επιφορτισμένη με την παροχή προστασίας σε επίσημους κυβερνητικούς και πολιτικούς φορείς και πρόσωπα, σε επισήμους άλλων κρατών και διπλωματικές αποστολές, καθώς και σε κάθε πιθανό πρόσωπο ή ευπαθή στόχο που είναι πιθανό να δεχθεί οποιουδήποτε είδους επίθεση. Ο Χ… αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον προμαχώνα των αντιεξεγερτικών στρατηγικών που εφαρμόζονται για να εγκληματοποιήσουν, να αποπολιτικοποιήσουν, να ελέγξουν και να καταστείλουν τις αντικαπιταλιστικές και αντικρατικές επαναστατικές ενέργειες. Συντονίζει τις κινήσεις πρόληψης και τις κατασταλτικές τακτικές που επιστρατεύονται για την ασφάλεια των υψηλόβαθμων ταγών του καπιταλιστικού κόσμου. Ας έχει κατά νου πως δεν είναι στο απυρόβλητο, όπως και κανείς αντίστοιχος υψηλόβαθμος της ΕΛ.ΑΣ.