Αιγάλεω: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έντασης στο ΕΠΑΛ

Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για σήμερα

Ένα αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (04/10/2022) σε Επαγγελματικό Λύκειο στην περιοχή του Αιγάλεω.

 

 

Ειδικότερα, καταγγελίες για ξυλοδαρμό, εκατέρωθεν μηνύσεις και ένα σχολείο που σήμερα θα παραμείνει κλειστό είναι, μεταξύ άλλων,το σκηνικό της έντασης που προκλήθηκε στο 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω μετά τον καβγά που είχαν ο διευθυντής του σχολείου και ένας 16χρονος μαθητής χθες το μεσημέρι.

Αργά χθες τη νύχτα, ο 16χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού καθώς καταγγέλλει πως τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Μήνυση υπέβαλε και ο διευθυντής του σχολείου ο οποίος υποστηρίζει πως δεν υπήρξε χειροδικία και ο ανήλικος τραυματίστηκε επειδή έσπασε με το χέρι του ένα τζάμι, σύμφωνα με το protothema.gr.

Στη φωτογραφία που παρουσιάζει ο άνωθεν ιστότοπος, διακρίνεται το τζάμι του σχολικού συγκροτήματος από το οποίο τραυματίστηκε ο 16χρονος και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αντίστοιχα, στο βίντεο του protothema.gr, φαίνεται το ασθενοφόρο την ώρα που φτάνει στο σχολικό συγκρότημα προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία μαθητή.

Λίγη ώρα πριν από τον καβγά, οι μαθητές είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο και έβαζαν κάδους στους διαδρόμους. Αυτή η άτυπη κατάληψη, σύμφωνα με τους καθηγητές του σχολείου, ήταν η αφορμή για όσα ακολούθησαν.

Σήμερα, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό καθώς οι καθηγητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας ώστε να εκτονωθεί η ένταση μετά το δυσάρεστο περιστατικό.